28 Mayıs 2011 Cumartesi

YEŞİM CEREN BOZOĞLU DEV PROJEYİ ANLATTI



Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülenen Yeşim Ceren Bozoğlu’ndan iddialı açıklama. Bakın yeni projesiyle ilgili ne dedi?
En son Geniş Aile’de Sevim’i canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu başarılı performansıyla beğeni toplamıştı. Sevilen oyuncunun Geniş Aile dizisinden ayrılması da ses getirmiş her yerde haber olmuştu. Bozoğlu bunun üzerine, “Yeni projelerim var; bunedenle diziden ayrıldım”demişti.
Sevilen oyuncunun yeni projesi ortaya çıktı. Türk ve Belçikalı yapımcıları bir araya getiren dev projede oynayacak olan Bozoğlu bakın yeni projesiyle ilgili ne dedi?
Bozoğlu,”Uluslararası bir iş; çok kıymetli. Avrupa sinemasından oyuncular var. Türkiye’den ben varım. Gülseven var. Belçika’da çekimler olacak. Yapımcılarından birinin Tayfun Topal olduğu bir iş.”dedi. Ayrıca sempatik oyuncu filmde çok iyi bir kadronun olduğunu, Türkiye’de ve Avrupa’da aynı anda vizyona gireceğini söyledi.
ÇEKİMLER 25 MAYIS’TA BAŞLAYACAK
Avrupa’da gişe rekorları kıran “A bout portant” filminin Belçika’lı yapımcısı Sylvain Goldberg (Nexus Factory) ve Türkiye’de son yapımı Kolpaçino Bomba filmi ile iyi bir gişe başarısı yakalayan yapımcı Tayfun Topal yepyeni bir projeye imza atıyorlar. 2012 yılında vizyona girecek olan “Gizli Yüzler” Türkiye ile eş zamanlı olarak tüm Dünya’da da aynı anda gösterimde…
Yönetmen ve senaristliğini de Belçika doğumlu bir Türk yönetmen olan Sümeya Kökten’in üstlendiği “Gizli Yüzler” adlı filmde Meriç Benlioğlu, Gülseven Yılmaz, François Vincentelli, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Oğuz Galeli rol alıyorlar. Belçika – Fransa – Türkiye ortak yapımı olan filmin görüntü yönetmenliğini Amerika’dan getirtilen Tiago Mesquita yapacak.
Filmin deneme çekimleri 20-25 Mayıs’ta Brüksel’de gerçekleştirilecek. Çekimler ise 1 Haziran’da başlayacak. Keyifli hazırlıklar içinde olan ekibin hedefi ise filmi Türkiye, Avrupa kısacası tüm Dünya’da ki sinema salonlarında Şubat 2012’de vizyona yetiştirmek. (Setarkasi.com)

Hiç yorum yok: