21 Mayıs 2011 Cumartesi

Misafir geliyor!

Uzun yıllar ülkesinden uzakta yaşamak zorunda kalan Oktay bir gün Türkiye ' ye geri döner . Mutluluğu aradığı yerden bir kez daha aynlırken bir akrabasının evine yolu düşer . Burada hayal bile edemeyeceği bir ilişkiye başlayacaktır .
PARİS ' TEN GELEN ADAM . . .
Oktay ( Halit Ergenç ) uzun yıllar yaşadığı Paris ' ten memleketine yani Kütahya ' ya döner . Tüm umutlarını yitirdiği bir anda geri dönme planları içindeyken yolu tesadüfen bir akrabasının evine düşer ve Paris ' e gidişi ertelenir . Akrabasının evinde yaşayan Ayşe ( Lale Mansur ) evliliğinde mutsuzdur . Onu hayata bağlayan iki şey vardır ; oğlu Ahmet ve karşı komşusu Makbule ( Yeşim Ceren Bozoğlu ) ile yaşadığı gizli ilişkidir . Oktay ' ın da gelişiyle hayatındaki değişimleri fark eden Ayşe , Paris ' ten gelen bu mutluluğa bel bağlayacaktır .
KENDİ HAYATINA MİSAFİR OLMAK . . .
Oktay ve Ayşe gizli saklı yaşadıkları bir ilişkinin ortasında kaldıklarında Oktay , onu Paris ' e davet eder . Ayşe ' nin karan Oktay ' ın kendi hayatındaki misafirliğine son verecek olmasını da belirleyecektir . Filmin senarist ve yönetmeni Ozan Aksungur ' un yaşanmış bir olayı anlattığı ' Misafir9 aşkın böyle bir şeklinin de olabileceğini izleyicisine gösteriyor

Hiç yorum yok: